
Ilość: dla 4 osób
Czas przygotowania: 35 minut
Czas przygotowania: 35 minut
Niezbędne składniki:
- 8 pałek kurczaka (około 1 kg)
- 250 g małych cebulek
- 250 g marchewki (najlepiej małe o długości około 3-4 cm)
- 300 g fasoli szparagowej (najlepiej żółtej) świeżej lub mrożonej
- 6 średnich ziemniaków
- 1,5 łyżki cukru lub miodu
- 1 łyżeczka soli morskiej w młynku Kamis Specialite
- zestaw Kulinarne Inspiracje KAMIS (rozmaryn, papryka słodka, czosnek, tymianek, oregano)

Przyprawy Kamis Kulinarne Inspiracje otrzymałam do przetestowania od portalu Uroda i Zdrowie .
Spośród 4 propozycji Kulinarnych Inspiracji ta potrawa smakowała mi najbardziej. Mięso chrupiące o wspaniałym smaku i zapachu. Bardzo łatwe w przygotowaniu. Ja użyłam, zamiast żółtej fasolki szparagowej, zieloną fasolkę, która świetnie komponowała się z mięskiem na talerzu. Polecam wypróbowanie zestawów przypraw Kamis Kulinarne Inspiracje
Spośród 4 propozycji Kulinarnych Inspiracji ta potrawa smakowała mi najbardziej. Mięso chrupiące o wspaniałym smaku i zapachu. Bardzo łatwe w przygotowaniu. Ja użyłam, zamiast żółtej fasolki szparagowej, zieloną fasolkę, która świetnie komponowała się z mięskiem na talerzu. Polecam wypróbowanie zestawów przypraw Kamis Kulinarne Inspiracje
Przepraszam, że tutaj się ogłaszam, ale może to niektórych zaciekawi: Jeśli jesteś zainteresowana i chciałabyś by więcej osób doceniło Twoje dzieła, dodaj je tutaj: http://katalogsmakow.pl/glowna . Strona dopiero raczkuje, ale ma na celu wypromowanie artystycznych dusz kulinarnych ;) Jest to coś na styl kulinarnego (de)motywatora. Można dodawać komentarze, polubić lub zagłosować czy się dane danie ugotuje, czy nie.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam!