Składniki:
- 6 jajek
- 2 ogórki konserwowe
- pęczek szczypiorku
- 3 łyżki majonezu
- 1 łyżeczka czubrycy zielonej (np. od NMR)
- pieprz
Wykonanie:
Jajka ugotować na twardo. Ostudzić obrać i drobniutko posiekać lub rozdrobnić widelcem. Ogórki i szczypiorek drobniutko pokroić. Dodać do jajek. Doprawić pieprzem
i czubrycą. Dodać majonez i dokładnie wymieszać.
i czubrycą. Dodać majonez i dokładnie wymieszać.
Zapowiada się pysznie :) trzeba koniecznie wypróbować :P
OdpowiedzUsuńwygląda apetycznie:)
OdpowiedzUsuńPasta jajeczna z czubrycą zamiast soli jest WYŚMIENITA! Polecam wszystkim!
OdpowiedzUsuńBardzo smaczna a przede wszystkim zdrowsza :)
Usuń