- 4 bułki do hot-dogów
- 4 parówki
- 4 liście sałaty
- 2 małe ogórki małosolne
- 1 pomidor
- ketchup ziołowy Reypol
- cebulka prażona
- ewentualnie musztarda
Bułki ogrzewamy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie gotujemy parówki, plastry pomidora przepoławiamy, ogórki kroimy w plasterki. Na spód ciepłych bułek układamy sałatę, na nią parówkę, którą obkładamy ogórkiem i pomidorem. Na koniec posypujemy cebulką i polewamy musztardą i ketchupem.
Ketchup ziołowy Reypol jest znakomitym dodatkiem do tego typu dań (fast food), jak pizza, hamburgery, zapiekanki itd. Doskonały będzie również do kanapek czy też mięs. Świetnie podkreśla i wyostrza smak potrawy. Do tego jest gęsty i aromatyczny. Jest to produkt naturalny z dużą zawartością koncentratu pomidorowego. Nie jest ostry ale w smaku wyczuwalne są zioła. Polecam !
Mmm nie ma to, jak domowe hot-dogi. Wiesz, co jesz i ekonomiczniej ;)
OdpowiedzUsuńDokładnie :)
UsuńOjej ale bym wciągneła takiego teraz :)
OdpowiedzUsuńPs,zostaje u ciebie i wpadnij do mnie