środa, 31 lipca 2013

Hot-dogi i ketchup ziołowy Reypol

Składniki:
  • 4 bułki do hot-dogów
  • 4 parówki
  • 4 liście sałaty
  • 2 małe ogórki małosolne
  • 1 pomidor
  • ketchup ziołowy Reypol
  • cebulka prażona
  • ewentualnie musztarda
Wykonanie:
Bułki ogrzewamy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie gotujemy parówki, plastry pomidora przepoławiamy, ogórki  kroimy w plasterki. Na spód ciepłych bułek układamy sałatę, na nią parówkę, którą obkładamy ogórkiem i pomidorem. Na koniec posypujemy cebulką i polewamy musztardą i ketchupem. 








Ketchup ziołowy Reypol jest znakomitym dodatkiem do tego typu dań (fast food), jak pizza, hamburgery, zapiekanki  itd. Doskonały będzie również do kanapek czy też mięs. Świetnie podkreśla i wyostrza smak potrawy. Do tego jest gęsty i aromatyczny. Jest to produkt naturalny z dużą zawartością koncentratu pomidorowego. Nie jest ostry ale w smaku wyczuwalne są zioła. Polecam !

3 komentarze:

  1. Mmm nie ma to, jak domowe hot-dogi. Wiesz, co jesz i ekonomiczniej ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ojej ale bym wciągneła takiego teraz :)
    Ps,zostaje u ciebie i wpadnij do mnie

    OdpowiedzUsuń