Menu
(Przenieś do…)
Strona główna
Coś na deser
Coś na śniadanie
Dla dzieci
Koktajle i napoje %
Potrawy bezmięsne
Potrawy z kapusty
Potrawy z makaronem
Potrawy z mięsa
Potrawy mąki i ziemniaków
Potrawy z parowaru
Potrawy z ryby
Potrawy z ryżu i kasz
Przetwory
Sałatki i surówki, przetwory
Tarty i ciasta wytrawne
Zapiekanki i przekąski
Testy i recenzje
ABC gotowania
Współpraca
Zupy
▼
To chyba najlepsze placuszki z cukinii jakie do tej pory jadłam. Czosnek idealnie podkreśla smak placuszków a jogurt dodaje im delikatności. Musicie spróbować.
Składniki:
1 spora cukinia
2 jajka
4 łyżki mąki
1 cebula
1 ząbek czosnku
2 łyżki jogurtu naturalnego
4 łyżki koperku
sól i pieprz
olej do smażenia