Menu
(Przenieś do…)
Strona główna
Coś na deser
Coś na śniadanie
Dla dzieci
Koktajle i napoje %
Potrawy bezmięsne
Potrawy z kapusty
Potrawy z makaronem
Potrawy z mięsa
Potrawy mąki i ziemniaków
Potrawy z parowaru
Potrawy z ryby
Potrawy z ryżu i kasz
Przetwory
Sałatki i surówki, przetwory
Tarty i ciasta wytrawne
Zapiekanki i przekąski
Testy i recenzje
ABC gotowania
Współpraca
Zupy
▼
poniedziałek, 23 grudnia 2013
Surówka z czerwonej kapusty
Składniki:
1 słoik czerwonej kapusty
Fructos K&K
1 cebula
3 łyżki oleju
sok z połówki cytryny
sól i pieprz do smaku
Wykonanie:
Kapustę dokładnie wycisnąć (można użyć świeżej i ją podgotować), wrzucić do miski. Skropić sokiem z cytryny. Cebulę obrać i drobno posiekać w kostkę. Dodać do kapusty. Doprawić pieprzem i solą i wymieszać dokładnie z olejem
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz