Menu
(Przenieś do…)
Strona główna
Coś na deser
Coś na śniadanie
Dla dzieci
Koktajle i napoje %
Potrawy bezmięsne
Potrawy z kapusty
Potrawy z makaronem
Potrawy z mięsa
Potrawy mąki i ziemniaków
Potrawy z parowaru
Potrawy z ryby
Potrawy z ryżu i kasz
Przetwory
Sałatki i surówki, przetwory
Tarty i ciasta wytrawne
Zapiekanki i przekąski
Testy i recenzje
ABC gotowania
Współpraca
Zupy
▼
poniedziałek, 18 marca 2013
Podpłomyki z twarożkiem i syropem z czarnego bzu
Składniki:
podpłomyki Kupiec
10 dag twarożku
1 łyżka śmietany
1/2 łyżki cukru pudru Kupiec
syrop z
czarnego bzu Polskiej Róży
Wykonanie:
Twarożek rozgnieść dokładnie widelcem, dodać śmietanę i cukier puder. Na wafle nakładać porcję twarożku, rozsmarować i polać syropem według uznania. Gotowe!
1 komentarz:
Anonimowy
6/05/2013 4:33 PM
anielskieprzysmaki.pl-a my polecamy mus z czarnego bzu.Monika
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
anielskieprzysmaki.pl-a my polecamy mus z czarnego bzu.Monika
OdpowiedzUsuń