Menu
(Przenieś do…)
Strona główna
Coś na deser
Coś na śniadanie
Dla dzieci
Koktajle i napoje %
Potrawy bezmięsne
Potrawy z kapusty
Potrawy z makaronem
Potrawy z mięsa
Potrawy mąki i ziemniaków
Potrawy z parowaru
Potrawy z ryby
Potrawy z ryżu i kasz
Przetwory
Sałatki i surówki, przetwory
Tarty i ciasta wytrawne
Zapiekanki i przekąski
Testy i recenzje
ABC gotowania
Współpraca
Zupy
▼
czwartek, 10 stycznia 2013
Oscypki z syropem z żurawiny
Składniki:
syrop żurawinowy
Polska Róża
kilka oscypków
Wykonanie:
Oscypki podgrzać na suchej patelni. Trzeba podgrzewać na małym ogniu aby oscypki się nie przypaliły. Podgrzewać z obu stron, aż oscypki będą miękkie. Po wyłożeniu na talerz polać syropem z żurawiny Polskiej Róży.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz