Menu
(Przenieś do…)
Strona główna
Coś na deser
Coś na śniadanie
Dla dzieci
Koktajle i napoje %
Potrawy bezmięsne
Potrawy z kapusty
Potrawy z makaronem
Potrawy z mięsa
Potrawy mąki i ziemniaków
Potrawy z parowaru
Potrawy z ryby
Potrawy z ryżu i kasz
Przetwory
Sałatki i surówki, przetwory
Tarty i ciasta wytrawne
Zapiekanki i przekąski
Testy i recenzje
ABC gotowania
Współpraca
Zupy
▼
piątek, 10 sierpnia 2012
Koktajl z kiszonej kapusty
Składniki :
60 dag kiszonej kapusty
2 dojrzałe jabłka
odrobina soli cebulowej
szczypta białego pieprzu
natka pietruszki
Przygotowanie:
Jabłka umyć, podzielić na cząstki i wycisnąć z nich sok w sokowirówce. Wycisnąć sok z kapusty. Obydwa soki zmieszać, doprawić pieprzem i solą. Nalać do szklanek i udekorować natką pietruszki.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz